Badrumsrenovering Mölndal


Fondvägg, klinkersen fortsätter upp på väggen

Renovering av badrum vid Liseberg
Badrumsrenovering i en lägenhet på Thourburnsgatan vid Liseberg. Kunden valde att totalrenovera badrummet efter att dom nyligen köpt lägenheten och då badrummet var i störst behov av en renovering. Kunden valde att helkakla badrummet men valde dock att låta taket vara i tidigare skick. Dock installerades en ny PAX-fläkt.


Nymodern design
 
Kaklet som valdes var ett mörkare klinkers på golv samt på en fondvägg så att man skulle få en känsla att golv klinkers fortsätter upp på vägg och ett standars vitt kakel 20×30 på väggarna.
Under rivningsarbetet visade det sig att det fanns en gömd dörr bakom det gamla ytskiktet. Efter samtal med kund kom vi fram till att denna yta var för viktig för att ignorera så vi valde att skapa en fövarings yta som består av ett skåp samt hyllor vi själva byggde där handukar och andra hygien tillbehör nu kan förvaras. 


Inbyggd hylla, smart lösning då möjligheten finns
 
Här var det ytterst viktigt med snickeri samt plattsättnings skicklighet då bland annat vi var tvungna att anpassa oss efter ett ikea skåp som skulle sticka ut en millimeter från förvaringsytan. Detta krävde yrkesskicklighet men även noggranhet, vilket resulterade i ett fantastiskt slutresultat.


Smedbo handukskrokar
 
Golvvärme installerades och kunden valde en breddare kommod samt tvättställ i samband med en större spegel vilket ger ett fräscht intryck. Väggbelysning från IKEA monterades över spegel och krokar monterades på önskad position. Efter besiktningen av badrummet överlämnades nyckel till en nöjd kund.